Αρχική Σελίδα

VISSONIC ELECTRONICS LIMITED Γύρος εργοστασίων

Κίνα VISSONIC ELECTRONICS LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα VISSONIC ELECTRONICS LIMITED Πιστοποιήσεις
Έχω συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 3 έτη, συμπαθώ τα προϊόντα τους που είναι δημοφιλής με τους πελάτες μας και εμπιστεύομαι την υπηρεσία τους.

—— David

Αγαπώ τη συσκευή, 5G ασύρματο mic είναι μεγάλο και κατάλληλο. Είναι σταθερή, σαφής φωνή σημάτων, και ένας μακροχρόνιος χρόνος απασχόλησης. Αυτά τα mics ελειτούργησαν μεγάλο σε μια μεγάλη συνεδρίαση Συμβουλίου με 100 ανθρώπους παρόντες. Η συνεδρίαση πήγε ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα, και ήταν εύχρηστη

—— Watt Judson

Χρησιμοποιούμε αυτό το σύνολο σε ένα μικρό δωμάτιο κατάρτισης για περίπου 18 ανθρώπους. Τα μικρόφωνα είναι καλοί ποιότητα και ικανά να πάρουν τις φωνές σαφώς. Λόγω της ακουστικής στο δωμάτιο δεν αφήνουμε όλα τα mics όλη την ώρα αλλά έχουμε τους συμμετέχοντες να τα ανοίξουν όταν τα μιλούν, κατόπιν γυρίζουν μακριά κατόπιν.

—— Villella

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Παρακαλώ δείτε περισσότεροι σε WWW.VISSONIC.COM για τις λεπτομέρειες.

   

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Έχει ένα υγιές σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO, ακριβές μέσο της διαχείρισης 5S, με το QA, QC, PE, ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ τα εξεταστικά τμήματα, το τμήμα συνελεύσεων ολοκληρωμένων προϊόντων και άλλα, όλα τα είδη προηγμένων εξοπλισμών παραγωγής και δοκιμής είναι η καλύτερη εγγύηση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας να επιτευχθεί η υψηλή ικανότητα παραγωγής.

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Εάν ο πελάτης θέλει να προσαρμόσει το προϊόν, ο πελάτης θα παράσχει τις παραμέτρους όπως το μέγεθος, η εμφάνιση, το χρώμα, η απόδοση, κ.λπ. Έχουμε έναν ειδικό μηχανικό για να ακολουθήσουμε και να τροποποιήσουμε. Μπορέστε επίσης να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών, για να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες των πελατών.

 • Ε & Α

   

  VISSONIC η έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο είναι μια ερευνητική βάση υψηλής τεχνολογίας με το επάγγελμα περισσότερο από 1, 000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε καθιερώσει πολλά τμήματα αντίστοιχα αρμόδια για την ηλεκτρονική έρευνα, το μηχανικό σχέδιο δομών, τη ανάπτυξη λογισμικού, την υλική αγορά, τη συγκόλληση PCB, κ.λπ.

   

  Όλα τα ταλέντα μας είναι δεσμευμένα στην ανάπτυξη υψηλού - εξοπλισμός ποιοτικής ακουστικός σύσκεψης. Οι εμπειρογνώμονες σχεδίου από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, και το Χονγκ Κονγκ, έχουν παράσχει τις περιεκτικές οδηγίες σε μας για χρόνια. Κάθε προϊόν VISSONIC σχεδιάζεται περίπλοκα.

   

  Κάθε χρόνο, VISSONIC παρέχει τις διάφορες υπερπόντιες καταρτίσεις, και σας δίνει τις πιθανότητες να μελετήσει στο εξωτερικό. Εφαρμόζει τη σφαιρική στρατηγική Ε&Α μέσω της διεθνικής πολιτισμικής ανταλλαγής.

   

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  VISSONIC ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
VISSONIC ELECTRONICS LIMITED

Φαξ: 86-20-82515140-12

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)